Transformasi Kereta 2



Memang best,tepukan gemuruh untuk Micheal Bay , Dreamworks dan sekutu.

Sekuen kali nie lagi mantap baik dari segi plot mahupun graphic.Banyak jugak agenda lawak diselitkan sekaligus membuatkan filem ini tidak bosan,paling best kali nie banyak aksi dan banyak alien robot!!.


Optimus Prime MATI!!.Tapi biasa la hero mati sekejap je,pastu hidup balikTak sangka diorang ikut plot dari siri komik transformers.Best..

Aku cerita kat sini pun tak guna,korang gi tengok sendiri la..


p/s:ramai gile manusia nak tengok,sesak abis GSC kat Time Square..nasib baik booking awal
p/s:saya suka camaro..hee
p/s lagi:game dia dah kluar..

Comments

  1. nak book, tak dapat!!!
    tgk nexwik je la..
    biar lambat, asal seat best :))

    ReplyDelete
  2. haha..
    ak gi tngok dgn kamal tadi..
    nsib baik ade rezeki dpt gak book..
    yg pirate nyer dah kluar minggu lepas kut..
    mls nak download..quality x best..

    ReplyDelete
  3. hehehe..
    freakin awesome!!
    cant find the word to dscribe the awesomess..
    even awesome cant dscrbe it..hahahaha

    need i say more?
    nahh..u know..huhu

    ReplyDelete
  4. yup,can't be dscribe by words...
    haha..

    ReplyDelete
  5. ok akhirnyew dpt tgk..
    grafik best...
    tp jln cite kureng..
    ade sdikit kesilapan mebi dlm cite nie.. dunno la~

    ReplyDelete

Post a Comment