Bangang gila~


Ok,tajuk entri agak kasar.Maaf.Sebenarnya aku baru usha-usha laman web oh.tidak tadi.Err,tengok la mungkin kamu akan setuju dengan aku oh tidak.

Bismillah dan salam,

Haa,ada nampak apa-apa perubahan di sini? apa antara muka blog ni dah cun!?..haha,pandainya!.
Yup,baru saja selesai 'design' layout blog.Nak komen silakan.Cbox di sebelah kanan pautan ke ruangan komen di bawah entri. (^_^)

Cuti tinggal seminggu sebelum bermula sem baru.Aku bosan serius bosan.Tapi dalam kebosanan ni sempat juga dua kali aku ke Genting Hinghland :P.Pertama bersama ahli bilik,menaiki motor.Pergh,penat sial.Nak cerita ni,tak nak dengar sila 'scroll' kebawah.

Seawal jam 9 kami bertolak ke Genting Sempah,Besarapan disana.Kemudian naik keatas,alhamdulillah tiada kemalangan walaupun hampir 3 kali motor hilang kawalan.Kami tidak masuk ke taman tema,sekadar melepaskan nafsu masing-masing mengirup udara segar dipuncak.Sebelah petang singgah di Ulu Yam,bermandi-manda,oh,kami balik ikut jalan lama.



diUlu Yam
*bila nak kurangkan berat badan ni.


Kali kedua aku pergi bersama kakak dan adik.Ya,hanya kami adik-beradik.Rugi waktu tu sebab hujan lebat disebelah petang.Membazir.

Oh ya,CD karmic koala yang aku pesan sudah sampai.Wah,pertama kali dapat barangan yang dipesan melalui 'internet',teruja rasanya.Haha.Bagi yang tidak tahu apa itu karmic koala,rajin-rajin la tanya en.Google dan sekutu atau belek-belek entri aku yang lepas.

ikhlas dari geng-geng Ubuntu

Lagi satu,'artwork' aku masuk Gempak!!,haha,isu 240.


Lukisan itu dah lama aku hantar sebenarnya,ada la lebih-kurang 2 tahun lepas,baru sekarang nak diterbitkan.Sebelum ni pernah juga lukisanku tersiar tapi di majalah Starz,isu 37.Dapat 'best of the best isu'.Mereka hantar pelekat gambar dan komik keluaran mereka sebagai hadiah.


best of the best Starz isu 37 *nama aku sering disalah eja*

Ok la,my dear readers until next post.Oh,by the way '2012' seem to be hot a topic today kan.Watch History channel during lunch,the program was awesome with title 'Nostradamus:2012'.Yup,you're right it's bout 2012.If you could try to watch it,it worth watching.Hmm,may be insyaAllah,I'll try to post something about '2012'.

*p/s:dua kali pandang dah macam tema 'hari raya' pula,kehijauan~(*_^)

Comments

  1. nsb bek abah aku wireman..hahaha..mmg buduh la kalo psg kat situ..tu kalo baha den tgk pon golak..hahahha

    ReplyDelete
  2. wau! haibat! tahniah!
    err..sila ajar aku permulaan melukis.

    ReplyDelete
  3. @Zaha
    er,nak ajar boleh tapi agak sukar dengan kata-kata kan?..
    haha,tengok la insyaAllah ada masa teluang aku post video.
    pss,usha-usha la blog aku yang satu lagi..

    @Farahana
    kan??,bengong kan?..
    haha,kejadah apa pasang kat situ.
    sebelum nak naik speed tangan dah putus :P

    ReplyDelete
  4. waaa..ade bakat..truskan usaha anda! chayok2!! :) heee

    ReplyDelete
  5. lor still melukis lagi ker anda?dpt hadiah x yg gempak tuh??
    gentinggggg...

    ReplyDelete
  6. mesti la melukis hobi aku nisa..
    tiada hadiah yang gempak tu,lukisan dihantar untuk dikritik tu je..

    yup,kenapa dengan genting??

    ReplyDelete
  7. owh,
    ldp..
    korang still contact each other lagi?..

    ReplyDelete
  8. rmai kot ldp.hurm mostly x kot...
    ak ngn kekla je lah kot kalo slalu pon :)

    ReplyDelete
  9. ooo..
    weh,mahu id YM.
    jangan kata tiada,babap karang.

    ReplyDelete

Post a Comment