Tagged??

Adoi kenapa mereka nie rajin sangat nak me'nagged daku..
haha...
thanks to cik para and didie..
soklan same peda..


1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?
- Alhamdulillah,syukur sngt2..

2. kalau anda jadi orang yang terseksi di dunia?
-errr..xmaskulin la laki seksi2 nie..wat dose jer

3. kalau anda perlu terjun dr tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
- lebih baik ak buat sujud syukur 100 kali...

4. kalau orang kata blog awak teruk nak mampus?
-terima kasih..sila datang lagi , insyaAllah anda akan b'puas hati next time

5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda
- x kesah pn..


6. kalau tiada lagi hari esok?
-inalillah hi wa inalillah' rajiu'n...

7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
- senyum,pastu blah..

8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?

........
9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
- ala,ptang nnt drang balik la tu..

10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
- ak akan b'tnya kat akira toriyama apsal dia leh jadi mangaka kenapa x jadi cleaner ke..

11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
- oh mmg dah ade lesen dah nak bunuh orng yahudi...

12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?
-mekasih..sila puji lagi..

13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
- yaAllah,lindungi la kami dari bala petaka dan penyakit zahir dan batin..amin~

14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
- redha je..

15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?

-Juara kategori A,C or D peraduan bakat baru komik malaysia 2oo9..doakn ak yek,insyaAllah..

16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
- Jepun,kawaii...haha,klu bleh nak cari yg kafir leh m'mualafkan dia...

17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
 
- teponkan ade,upax lagi tu..



18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
-ish,x baik cemburu2 nie x b'kembang otak...

19. mengenai orang yang tag kamu ini;
- baru je kenal through group 1989,indeed they're nice and friendly...thanks
20. saya tag mereka pula.

Dee,

Tasneem,

Cik Paten,

Baidu,

Balqis,

Nisa,

Sitinurhudahusna


Comments

  1. kne tag...hehhe
    exam aa..
    sory...
    terpaksa ignore..
    tgu abs exam

    ReplyDelete
  2. to bal~
    ignore je gi blaja nak exam kan?..
    gud luck~

    to cik para~
    ntah la..depend kat org yg boring tu sbnrnya..
    klu ak gi main game!!..
    gi la main2 ngan kucing ko..

    ReplyDelete
  3. adui.. aku kena jgk ka?

    ko x reply lagi tagg akuuuu

    ReplyDelete
  4. aku da wat pon, kne wat lagi skali ker? err...

    ReplyDelete
  5. to dee~
    xyah la..
    don't take it seriously k..

    ReplyDelete

Post a Comment