Taggy::Tag ::Tagged


1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

ok sudah..





2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

I called her 'neem'..hope she don't mind..
ak baru je kenal dia through blogger community..
still tak tahu dia nie macam mana orngnya..
but as i'm sure she's a nice person..
perhaps friendly.. of course you 're kan neem..
and guess what she's not malaysian...
seorng gadis thai yg fasih berbahasa,impressive!..
I'm glad to know u...
Ukhwah fillah~ ya neem..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

hurmm...ak x berapa prefer nak citer pasl diri nie..but here goes..

1-Aku nie seorang yang serius tp bertempat..

2-Seorang yang  peramah tapi memang susah sikit nak tegur orng , unless ada hal...sori akan baiki sikap nie,insyaAllah

3-Seorang yang tamak sebab nak jadi engineer n kartunis pada masa yang sama..haha

4-banyak habiskan masa terluang dengan menyndiri dan memerhati gelagat manusia di sekeliling...

5-sangat suka anime , komik dan kamen rider..haha,sampai sekarang ak still follow citer kamen rider xtau pasl pe walaupn tau semua tu costume je tp tu lagi baik dari ak tngok citer sepanyol yg seksi tu...

6-bukan mata duitan sebab ia datang dan pergi...rezeki tu kurniaan dari Allah that's what I believe..

7-suka gadjet n teknologi , ak sangat kagum cmne manusia bleh cipta sumting camtu..

8-terpaksa batalkan niat nak jadi doktor sebab rasa bersalah kalau pesakit tu x sembuh..ak x bleh tngok orng lain merana sbb tindakan ak walaupn ak tau tu bkn salah ak,so,memilih doktor mesin sebagai ganti..insyaAllah leh b'jaya..

9-ak start pakai spec time drjah satu lg,skrang power dah cecah 600!!,bal tlong buat ubat..sape ade tips tuk krangkan leh la share..

10-dari sekolah randah lagi kwan2 n cikgu panggil ak ku syuk 'till now,haha..ak dah lupe sape yg start panggil ak dngan gelaran tu..


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1-rue
2-najib
3-zana
4-iceq
5-nina
6-kertasgraf..(anda boringkan)

p/s:sape yg name dia x de tu nak buat,buat la x larang,for bal,hang gi study...paper ko bnyak lagikan?

Comments

  1. Tq syuk! ukhwah fillah abadan abadaa~~


    amin ya Rabb!

    ReplyDelete
  2. name aku ade eh??
    time kasey..
    tp kan,aku nak yg ats leh tak??
    yg ni da ade org kasik...
    bleh eh yg atas??hehe

    ReplyDelete

Post a Comment