Award!?




>letakkan logo award ini di blog anda.
-sudah


>anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

-Nina
-Neem
-Bijan..(link lost)
-Amira Saryati..(link lost)
-Balqis Riza
-Puppeteer..(link lost) 
-Syahir..(link lost)
-Rue..(link lost)
-Syazana
-tmbah satu lagi,my blog:not a diary..hihi

>pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
-sudah,kepada pemilik blog yang berstatus *link lost tu sila-sila la tinggalkan link di cbox..trimas

>informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

>bagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

macam mane ek, nak bagi cinta dan sayang?..muah!!..boleh kut..haha

Comments

  1. haha!!! kamo sgt chomeyy mlm nih!!
    knapa?? [sbb nama aku ats skali!! haha!! =p]

    ReplyDelete
  2. para-hoho...sila2 jgn malu2 nak amik

    nina-saje bodek...haha

    ReplyDelete
  3. waaha...

    syuk3..

    kenapa ko buat aku macam nih....

    :D

    ReplyDelete
  4. neem~
    kenapa-kenapakenapa?
    ape yg ak dah buat kat ko??

    ReplyDelete
  5. nie link ak :-

    http://3tee.wordpress.com

    itu un klu sudi r mngmbil kmbli~~

    ReplyDelete

Post a Comment