2.05

Nothing,just sharing a video of me playing rubric cube.2 minute and 5 sec,the fastest time I could.

sorry for the blurry image,phone cam lor

Comments

  1. ko de hafal step erk? someone told me there's way :)
    tapi power a,(Sila tabik spring kusyuk sekarang )
    ;p

    ReplyDelete
  2. yup,there's steps.
    tapi tak hafal,terhafal je..
    haha
    thanks

    ReplyDelete
  3. haha yeas i knew it .
    :)
    kawan aku nak ajar gak tp aku biaselah hangat2 tahi ayam je nk blajar men :P
    power tul anda haha again

    ReplyDelete
  4. haha,
    aku teruja nak belajar bila tengok satu vid kat U-tube.
    budak kecik je 114 saat pulak tu.
    peh,tercabar..
    haha

    ReplyDelete
  5. tak hafal step last. tapi aku masih boleh buat under 3 minit. kalau nasib, kadang2 tak guna pun step last. dapat bawah 2 minit.

    sekarang aku mau hafal step last. tengah rajen. he he..

    ReplyDelete
  6. kadang-kadang 2 step last tu tak perlu pun.
    boleh la dapat bawah 2 minit.
    tapi itu kadang-kadang.masih mencari rahsia disebalik itu.

    ReplyDelete
  7. da lme x melwt website ko.. hoho~
    nie bru la d katekan haibat~!
    haha...

    ak pena try blaja...x igt2 smp skg..nmpk sgt otak slow~~ zzz~~

    ReplyDelete
  8. haha,trimas..

    relax la practice makes perfect..

    ReplyDelete

Post a Comment