Tag Q from my besty

Bismillah dan salam,

Sorry dik sebab lambat jawab tag ni,ok here goes..


1) Adakah anda rasa anda Hot?

tak pun

2) Upload Wallpaper PC/LAPTOP yg anda guna sekarang!







3) Cerita pasal gambar.

Picture taken at Morib,apa entah nama resort tu,impiana something,me with committee ta'aruf yang lepas.

4) Bila kali terakhir anda makan pizza?

er,last year kot.

5) Lagu yg terkakhir anda dengar.

Michi To You All - Aluto

6) Apa yg anda buat selain menyelesaikan Tag ini?

dengar lagu


7) Selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?

family:abang,kury
member mrsm:kusyuk,syuk,kutu
Pnt ta'aruf:anak emas,kukuri
tapi kebiasaan ramai panggil aku kusyuk dan syuk

8) Tag lagi 8 orang
  1. Nisa siCIkgu
  2. Syaira
  3. Farahana
  4. Balqis
  5. Umi
  6. Apiq
  7. Iceq
  8. Fatin
aku ambil random je ni

9) Siapakah orang no 1 anda?

kawan waktu sekolah menengah,3 tahun sekelas.


10) Katakan sesuatu tentang orang no 5?

classmate yang last class baru kenal rupa


11) Orang no 3 ade hubungan dengan siapa?

tak tau

12) Bagaimana pula dengan orang no 4?

she nice and a good friend,still study abroad kat Unpad,the same U with Nisa

13) Pesanan buat orang no 6

Study elok-elok


14) Kata-kata cinta untuk orang no 2

er,sayang kawan-kawan aku


15) Adakah orang no 7 dan 8 mempunyai persamaan?

dua-dua orang malaysia,heh

16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg mengetag anda
  1. rakan dari form1
  2. bakal doktor berjaya ni
  3. sahabat yang baik dan peramah
  4. setahun lebih muda dari aku
  5. suka makan =_=,haha,betulkan!?

17) Persamaan antara kambing dengan lembu?

hervivor dan mangsa korban yang sedap



18) Perasaan anda ketika anda jawab tag ini

biasa-biasa saja.


19) Adakah anda tahu Rizman tu sengal?

tak tahupun,and who's this Rizman??


20) Gay or les?

neither

habis dah.. (~-_-)~

Comments

Post a Comment